ÁSZF

A Mozzilla Firefox és a Google Chrome böngésző programok kompatibilisek rendszerünkkel, kérjük ezt használja!

Árajánlat kéréshez kérjük első lépésként regisztráljon, melyet a főoldalon az alsó csíkban található menüpontban tehet meg.

A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Amennyiben töröltetni szeretné a regisztrációját, kérjünk küldjön egy emailt a „Kapcsolat" menüpont alatt.

Ha Ön regisztrált honlapunkon, de elfelejtette jelszavát, használja a jelszó emlékeztetőt. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét akkor a jelszavát e-mailben megküldjük Önnek.

Az ajánlatkérések feldolgozása munkanapokon 8-15 óra között történik. Ha ajánlatkérését ezen időpont után küldi el, annak feldolgozása a következő munkanapon fog megtörténni.

 

Árajánlatkérés folyamata

Honlapunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat.

A „Termékek" menüpont segítségével böngészhet. Először a kategóriákat láthatja. Amikor a kategóriákra lép akkor az ott megtekintheti a termékek nevét, paramétereit és képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér el az adott oldalon, akkor a termékek alatt látható számok segítségével lapozhat.

A főoldalon a jobb oldali sávban a „Hírek/Akció" fül alatt találhatóak az akciós termékeink.

Ha bővebb információt szeretne egy készülékről, akkor a „Termékek" menüpont alatt az összes készülék paramétereit megtalálja.

A „Kapcsolat" menüpont alatt találja a elérhetőségeinket illetve üzenetet is tud küldeni nekünk.

A kosár tartalmát a „Kosár" gombra kattintva ellenőrizheti. Itt lehetőség van 1-1 tétel törlésére illetve a kosár teljes kiürítésére is.

Ha Ön regisztált ügyfelünk, de elfelejtette a jelszavát, használja az új jelszó kérésre funkciót. Itt adja meg a regisztrált e-mail címét, ekkor egy új ideiglenes jelszót küldünk Önnek e-mailben, ezzel be tud lépni a felhasználói felületre. Kérjük, hogy biztonsági okokból belépés után azonnal változtassa is meg ideiglenes jelszavát.

Az árajánlatot a regisztációban Ön által megadott e-mail címre fogjuk elküldeni.
Az ajánlatban jelezni fogjuk a megrendelés esetén várható szállítási határidőt.

A termékoldalon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott készülékről minden információt. Ha olyan adatra van szüksége, amelyet nem talált a termékleírásban, kérem jelezze és amint megkaptuk az információt a gyártótól, továbbítani fogjuk Önnek.

A honlapunkon található összes készülék garanciális ideje a vásárlástól számított 24 hónap.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IS. 2.) kormányrendeletben, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

Vásárlás utáni panasz esetén a reklamáció beérkezését követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk.
A szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. A szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Általános jogi közlemény
A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban nyilatkozat) tartalmazza a weboldalunkon található termékekkel összefüggő szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A regisztrációval a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető weboldalunkon. Az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Adatkezelési alapelvek
Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény; Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.
A weboldalon adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére semmilyen adatot nem ad ki. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A weboldalon gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A weboldalon az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A weboldal látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a weboldalon az árajánlat kérés csak regisztráció után adható le. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A weboldalon előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett weboldalra vonatkozik.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése
A honlap látogatása során rendszer rögzítheti a felhasználók IP címét, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Hírlevél igénylés
Az áruházban a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél. Amennyiben a látogató még nem regisztrált vásárló, akkor a Hírlevél boxban megadhatja e-mail címét. A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

Kapcsolat, jogorvoslat
Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja a „Kapcsolat" oldalon. Ha a felhasználó úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerint járhat el.

Bemutató videó

video

 

kosár

A kosár üres